Verkoop

Uw NVM makelaar regio Amsterdam die van duidelijkheid houdt! 

Uw woning verkopen, maak gebruik van onze deeldiensten!

"Waarom is het verkopen van een woning van € 500.000,-- zoveel duurder dan een woning van € 150.000,--? Het werk is toch hetzelfde?" Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Consumentenorganisaties als de Vereniging Eigen Huis zien tarieven van makelaars graag transparanter, wij ook!

Bij ons vind u daarom alleen nog maar *Vaste prijzen INCLUSIEF BTW. Al onze kosten zijn duidelijk en overzichtelijk, dus geen verassingen achteraf. Overige kosten zoals advertentiekosten worden altijd vooraf vermeld. Geen moeilijke berekeningen met percentages en geen verassingen achteraf!

Bij verkoop kunt u kiezen uit de volgende deelpakketten

Pakket 1 € 998,- plus € 249,-- opstartkosten incl. btw.
Een van onze makelaars komt bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling en geeft advies over de te hanteren verkoopstrategie. U bepaalt vervolgens of u met ons verder wilt en in welke vorm. U levert onze makelaars alle noodzakelijke informatie aan zoals eigendomsakten, stukken van de VVE, milieu- en bouwkundige informatie, etc.

Daarna komen wij bij u langs voor een nauwkeurige opname. Hierbij worden alle bijzonderheden opgenomen, zoals de ligging en kwaliteit van de tuin, maar ook het merk van de keuken en de aanwezige apparatuur. Kortom: alle informatie die voor een koper van belang zijn van buitenkraan tot dakkapel.

Tevens worden er zoveel mogelijk foto's genomen, zodat op kantoor de beste foto's worden geselecteerd voor de brochures en internetsites.

U ontvangt professioneel ingebonden brochures. Wij melden uw woning aan op Funda.nl en MVA.nl, maken afspraken voor bezichtigingen en sturen geïnteresseerden brochures toe.

U begeleidt de bezichtigingen maar wij voeren namens u de onderhandelingen (natuurlijk in nauw overleg met u). We begeleiden ook de koopovereenkomst, de inspectie en de overdracht!


Pakket 2 € 2.950,- plus € 249,-- opstartkosten incl. btw.
U kiest niet voor niets voor een NVM makelaar, u kiest voor kwaliteit en een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst. U wilt niet te veel zelf doen, daar heeft u immers een makelaar voor. U heeft het al druk genoeg!

Wel vindt u het prettig om inspraak te hebben in het verkoopproces; wilt u constant op de hoogte gehouden worden; wilt u zelf bepalen, na advies van uw makelaar, waar en wanneer er geadverteerd wordt en u wilt precies weten wat dat kost. U wilt uw woning op Funda.nl en natuurlijk wilt u niet meer betalen dan nodig is.

Herkent u zich in dit profiel? Dan kiest u voor Begeleiding van dichtbij. Een van onze makelaars komt bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling en geeft advies over de te hanteren verkoopstrategie. Vervolgens bepaalt u of u met ons verder wilt en in welke vorm. U levert onze makelaars alle noodzakelijke informatie aan zoals eigendomsakten, stukken van de VVE, milieu-en bouwkundige informatie, etc.

Daarna komen wij bij u langs voor een nauwkeurige opname. Hierbij worden alle bijzonderheden opgenomen, zoals de ligging en kwaliteit van de tuin, maar ook het merk van de keuken en de aanwezige apparatuur. Kortom alle informatie die voor een koper van belang zijn van buitenkraan tot dakkapel. Tevens worden er zoveel mogelijk foto's genomen, zodat op kantoor de beste foto's worden geselecteerd voor de brochures en internet sites.

Wij melden uw woning aan op o.a. Funda.nl en MVA.nl. We verzorgen alle bezichtigingen; voeren namens u, in nauw overleg met u, de onderhandelingen en wij houden u voortdurend op de hoogte van de voortgang. U bepaalt waar en wanneer u wilt adverteren. Daarnaast wilt u dat de makelaar overal bij is en u vertegenwoordigt van bezichtiging tot onderhandeling en van koopakte tot levering.